2018-2019 Akademik Yılında Erasmus değişim programları ile öğrenim/staj hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerin başvuruları değerlendirilmiştir.

Aşağıdaki listede yer alan "gitmeye hak kazanan" öğrencilerimizle gerçekleştirilecek olan "Erasmus Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı"na katılım zorunludur. Yedek statüsündeki öğrenciler de toplantıya katılabilirler.

ÖNEMLİ DUYURU  :

Erasmus Programına hak kazanıp bu hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin 20 Nisan 2018 saat 17:00 'a kadar programdan yararlanmayacaklarını belirten bir dilekçeyi Dış İlişkiler Ofisimize teslim etmeleri zorunludur. Aksi takdirde, ilerleyen tarihlerde feragat etmeleri mümkün olmayacaktır.

Toplantı Tarihi: 3 Mayıs 2018

Toplantı Saati : 13:30

Toplantı Yeri : Dış İlişkiler Ofisi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık Girişi)

Erasmus Öğrenci Sonuçları için tıklayınız.