2017-2018 Akademik Yılında Erasmus ve Mevlana değişim programları ile öğrenim/staj hareketliliği gerçekleştirecek öğrencilerin başvuruları değerlendirilmiştir.

Aşağıdaki listede yer alan "gitmeye hak kazanan" öğrencilerimizle gerçekleştirilecek olan "Erasmus-Mevlana Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı"na katılım zorunludur. Yedek statüsündeki öğrenciler de toplantıya katılabilirler.

ÖNEMLİ DUYURU  :

Mevlana Programı ile Kazakistan'a gitmek üzere hak kazanan öğrencilerin 21 Mart saat 17:00 'a kadar programdan yararlanıp yararlanmayacaklarını Dış İlişkiler Ofisimize dilekçe ile bildirmeleri zorunludur. Aksi takdirde, ilerleyen tarihlerde feragat etmeleri mümkün olmayacaktır.

Toplantı Tarihi: 23 Mart 2017

Toplantı Saati : 13:00

Toplantı Yeri : Kazakistan Amfisi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bodrum Kat)

Erasmus - Mevlana Öğrenci Sonuçları için tıklayınız.