2016- 2017 Akademik Yılı için Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri ve Mevlana Öğrenim Hareketliliği için başvuruda bulunan ve başvurusu geçerli olan öğrenciler 6 Mart 2017 (Pazartesi) tarihinde gerçekleştirilecek olan Erasmus Yabancı Dil Yeterlilik Sınavına (yazılı ve sözlü) katılmak zorundadırlar. Öğrencilerin hak kazanabilmesi için hem yazılı hem sözlü sınava katılmaları gerekmektedir.

NÜFUS CÜZDANI ve ÖĞRENCİ KİMLİK BELGESİ / ÖĞRENCİ BELGESİ olmayan öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaktır.

SINAV YERİ ve SAATİ

Yazılı Sınav Yeri : Yabancı Diller Yüksekokulu, Z05-114-115 no.lu sınıflar.
Yazılı Sınav Saati : 10:00

Sözlü Sınav Yeri: Yabancı Diller Yüksekokulu (Sözlü sınavın gerçekleştirileceği sınıflar, yazılı sınav esnasında duyurulacaktır)
Sözlü Sınav Saati : 13:30

ÖĞRENCİ BAŞVURU LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ